Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Кои мъжки парфюми Burberry са най-подходящи за подарък

Емблематичната английска марка за мода и парфюмерия Burberry е основана преди близо 170 години, през 1856-а. Тя става известна с дрехите и...



Емблематичната английска марка за мода и парфюмерия Burberry е основана преди близо 170 години, през 1856-а. Тя става известна с дрехите и аксесоарите си в характерното каре в червено, черно, бяло и пясъчно. Десенът е използван за първи път през 1920 година, като първоначално влиза в употреба при изработването на подплата за палта. Бурното одобрение, на което се радва карето Burberry, го налага като специфичен десен в производството на дрехи и аксесоари като чанти, шалове и чадъри. От бранда изработват облекла по поръчка дори за британското кралско семейство.

Карето Burberry намира приложение и в опаковките на парфюми

Брандът предлага ухания от 1981 година. Ароматни композиции за марката са проектирали парфюмеристи като Мишел Алмайрак, Филип Роша, Емили Бевиер Коперман, Франсис Кюркджиян, Доминик Ропион, Натали Грасиа Чето, Антоан Майзондьо, Ан Флипо, Оливие Полж, Орелиен Гишар, Жером ди Марино, Мая Лерну, Беатрис Пике, Мишел Жирар, Натали Лорсон и др. Стилните и изискани опаковки и класните ухания, лансирани от марката, превръщат, както дамските, така и мъжките парфюми Burberry в чудесна идея за подарък.

Дебютният парфюм на марката е мъжкият Burberry for Men

Той излиза на пазара през 1981 година. Шипровият аромат се открива със свежо ухание на мента, артемизия, бергамот, хвойна, лавандула и мащерка. В сърцевината са преплетени акценти ветивер, карамфил, пачули, сандалово дърво, роза, кедър, здравец, майорана, жасмин и пипер. Базовият акорд е изграден от кожа, цибетка, смирна, дъбов мъх, мускус и кехлибар. Парфюмът за ценители е търсен и до днес, 40 години след създаването си.

Днес парфюми Burberry се продават в повече от 50 страни по света

Каталогът на марката включва разнообразни ухания, както за жени, така и за мъже. Ароматите Burberry са универсални и стилни. Всеки може да подбере както аромат, с който да попълни личния си уханен гардероб, така и парфюм, с който да изненада близък човек. Ето някои мъжки аромати Burberry, които са подходящи за подарък.

Mr. Burberry Eau de Parfum е чувствен и завладяващ парфюм за мъже

Интензивното ухание, в концентрация EDP е лансирано през 2017 година. Ароматната композиция е проектирана от един от най-популярните съвременни парфюмеристи - Франсис Кюркджиян. Уханието се открива с интересна комбинация от грейпфрут, кардамон, мента, естрагон, последвана от лавандула, кедър и индийско орехче в сърцевината. Финално впечатление за аромата съставя съчетанието от пачули, кехлибар, сандалово дърво, ветивер, бензоин и канела. Парфюмът се харесва на модерни и самоуверени мъже, които са сигурни в своята харизма и способността си да очароват.

Burberry London е парфюм за мъже, подходящ за всякакви поводи през цялата година

Уханието, разработено за Burberry от Антоан Мезондю, излиза на пазара през 2006 година. В ароматния коктейл са преплетени канела, лавандула и бергамот, кожа и мимоза, тютюневи листа, гваяково дърво, опипонакс и дъбов мъх. Парфюмът е изискан, но се предлага на достъпна цена, което го прави подходящ за подарък. Стилна е и опаковката в типичното за Burberry каре.

С парфюм Burberry ще създадете спомени

Независимо дали подбирате ухание за личната си колекция, или за подарък, в каталога на Burberry ще откриете аромати, които са способни да създадат позитивни спомени. Разнообразието на уханните предложения, лансирани от Burberry през годините, е гаранция че всеки може да открие аромат, който му допада и го кара да се чувства харесван и приет навсякъде.

 

 

 

 

 

 

 

No comments