Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

За нас - Бизнес ангел комНашият екип има целта да Ви свърше с бизнес ангел, да подпомогне и финансира Ваш проект, да Ви запознае с възможностите за реализация чрез Интернет и да Ви направи успешни!

Biznesangel.com е онлайн платформа, която свързва инвеститори и предприемачи, които търсят възможности за инвестиране или финансиране на своите бизнес проекти. Нашата мисия е да помогнем на стартъпите и предприемачите да получат необходимото финансиране, за да реализират своите идеи и да постигнат голям успех.

В Biznesangel.com вярваме, че иновациите и промените идват от стартъпите и талантливите предприемачи. Затова създадохме платформа, която им помага да намерят необходимото финансиране, за да реализират своите амбициозни проекти и да променят света.Ние предлагаме на нашите потребители удобна и лесна за използване онлайн платформа, която дава възможност за намиране на подходящ инвеститор или проект за инвестиране. Нашата платформа е подходяща както за инвеститори, които търсят възможности за инвестиране в стартъп проекти, така и за предприемачи, които търсят финансиране за своите бизнес проекти.

Нашите експерти са готови да предложат съвети и помощ на предприемачите, за да им помогнат да подготвят своите проекти за инвестиране. Също така, ние осигуряваме сигурни и удобни начини за инвеститорите да инвестират в проекти, които отговарят на техните инвестиционни цели.

Ние се стремим да създадем успешни връзки между инвеститорите и предприемачите, като създаваме дългосрочни партньорства и подкрепяме растежа на бизнеса и икономиката. В Biznesangel.com вярваме, че нашата платформа ще допринесе за укрепване на бизнес общността и ще помогне на предприемачите да постигнат успеха, който заслужават.