Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Инвестираме в стартиращи фирми – изпратете своята презентация днес

Търсите ли финансиране? Екип от бизнес ангели инвестираме в проекти, стартъпи, стартиращи компании, като подкрепяме основатели на най-ранен ...



Търсите ли финансиране?

Екип от бизнес ангели инвестираме в проекти, стартъпи, стартиращи компании, като подкрепяме основатели на най-ранен етап, които изграждат стартиращи фирми с цифрови бизнес модели. В допълнение към нашите парични инвестиции, ние предоставяме неограничено рисково развитие и достъп до уникална мрежа от експерти, ментори, инвеститори и стотици основатели в нашето портфолио. Ние ще работим в тясно сътрудничество, за да ви помогнем да спечелите плащащи клиенти, да станете готови за инвеститори, да затворите последващ кръг на финансиране и др.


Поемаме ангажимент да инвестираме във Ваш поект, при условие че са изпълнени определени основни условия. Нашето намерение е винаги да стартираме бързо и ефективно, като следваме следните стъпки във всеки идеален случай:


1) Първоначална инвестиция в замяна на 10% собствен капитал.

2) Последваща инвестиция в бъдещи кръгове на пропорционално финансиране с пазарни стандартни договори и големи външни инвеститори на борда.



Ако търсите начин да инвестирате своите пари и да ги увеличите с високи доходи, инвестирането в стартиращи фирми може да бъде вълнуващ и потенциално печеливш избор. Но всяка инвестиция носи рискове и никой не може да гарантира успеха.

Ако все пак решите да изпратите своята презентация за инвестиране в стартъп, запомнете, че успехът на вашия избор зависи от няколко фактора: добра оценка на бизнес модела на стартиращата фирма, изследване на пазара, конкуренцията и потенциалните клиенти, както и готовността да рискувате своите средства.

Ако имате нужда от помощ или съвет относно инвестирането в стартиращи фирми, не се колебайте да се консултирате с професионален финансов консултант. Той може да ви помогне да направите по-добър избор и да се уверите, че рисковете, които поемате, са под контрол и са в рамките на вашия комфортен лимит.

Накрая, имайте предвид, че инвестирането в стартиращи фирми не е за всекиго и не е гарантиран начин за бързи и лесни печалби. Но ако сте готови да рискувате и да работите усилено за постигане на успех, това може да бъде изключително стимулиращ и задоволителен начин за инвестиране на вашите пари.

За да проведем най-ефективния разговор, за да разберем дали си подхождаме, моля, изпратете ни вашето представяне на проекта, презентация, видео ревю, или просто мейл, в който разяснявате подробности, както и сумата, необходима за инвестиране! 


Очакваме Ви!

Попълнете формата за обратна връзка, която можете да откриете тук:   https://www.biznesangel.com/p/imam-ideq-i-tursq-biznes-angel.html

No comments