Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

KickStarter - как да участваме в една от най-мощните платформи за финансиране?

Преди да започнем по същество, нека Ви препоръчаме някои полезни статии, които да прочетете: Предимства и недостатъци от финансирането чрез ...


Преди да започнем по същество, нека Ви препоръчаме някои полезни статии, които да прочетете:


KickStarter - как да участваме в една от най-мощните платформи за финансиране?

Kickstarter е една от най-известните и популярни платформи за краудфъндинг в света, която предоставя възможност на предприемачи и креативни хора да финансират свои проекти чрез дарения от хора по целия свят.

Ако искате да участвате в Kickstarter, следвайте тези стъпки:

Създайте профил на Kickstarter

Първата стъпка, която трябва да направите, е да създадете профил на Kickstarter. Това ще ви даде достъп до функциите на платформата и ще ви позволи да се включите в финансиране на проекти.

Изберете проект, който да подкрепите

Kickstarter има много проекти, които можете да подкрепите. Изберете проект, който ви интересува и който смятате, че е стойностен за финансиране.

Изберете ниво на подкрепа

Всяко проектно предложение в Kickstarter има различни нива на подкрепа. Изберете ниво на подкрепа, което отговаря на вашия бюджет и което ще ви даде достъп до определени награди или привилегии.



Наблюдавайте развитието на проекта

След като сте дали своята подкрепа, можете да наблюдавате развитието на проекта. Kickstarter обикновено предоставя актуализации на проектите, които сте подкрепили, за да можете да видите какво се случва и как се използват средствата, които сте дарили.

Споделете проекта си с приятели

Ако искате да помогнете на проекта да получи повече финансиране, можете да го споделите с приятели и познати чрез социалните медии или други канали за комуникация.

Kickstarter е една от най-мощните платформи за финансиране в света, която може да ви помогне да финансирате вашия проект и да го популяризирате. Следвайте горепосочените стъпки и успех!

No comments