Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Tursi.bg - Българска търсачка търси финансиране за своето развитие

Tursi.bg е българска търсачка, разработена с цел да предостави на потребителите бърз и лесен достъп до информацията в българския интернет ...



Tursi.bg е българска търсачка, разработена с цел да предостави на потребителите бърз и лесен достъп до информацията в българския интернет пространство. Създадена с мисията да предложи качествени резултати на търсенията, Tursi.bg се стреми да се превърне в предпочитана платформа за онлайн търсене сред българската аудитория.

Въпреки успешния си старт и положителния отзив от страна на потребителите, проектът Tursi.bg се нуждае от допълнително финансиране, за да продължи своето развитие и да предлага още по-добри функционалности и услуги. Финансирането ще позволи на екипа зад Tursi.bg да инвестира в технологичното развитие, маркетинга и поддръжката на платформата.

Един от основните аспекти, които проектът Tursi.bg желае да подобри, е оптимизацията на търсачката за мобилни устройства. С нарастването на броя на потребителите, използващи мобилни телефони и таблети за достъп до интернет, важността на мобилната оптимизация става все по-належаща. Финансирането ще позволи на екипа да инвестира в разработка на мобилно приложение или в подобряване на мобилното изживяване на потребителите.

Освен това, проектът Tursi.bg има за цел да разшири своето покритие и да предостави по-добри резултати на търсенията в конкретни сфери като новини, спорт, здраве и други. Финансирането ще помогне на Tursi.bg да сключи партньорства със специализирани издатели и уебсайтове, което ще доведе до по-широк и детайлен обхват на информацията, предоставяна от търсачката.

За да привлече финансиране за своето развитие, проектът Tursi.bg планира да използва различни стратегии. Това включва привличане на инвеститори, потенциални партньорства с технологични компании или фондации, както и евентуалния издаване на акции или облигации. Освен това, Tursi.bg може да се насочи към програми за финансиране на стартъпи или да проведе кампания за събиране на средства от обществеността.

В заключение, проектът Tursi.bg - Българска търсачка търси финансиране за своето развитие, с цел да подобри функционалностите и услугите, които предлага на потребителПроектът Tursi.bg - Българска търсачка търси финансиране за своето развитие. Тursi.bg е популярна българска търсачка, която предоставя на потребителите бърз и лесен достъп до информацията в българското интернет пространство. Създадена с цел да предложи качествени резултати на търсенията, Tursi.bg се стреми да стане предпочитана платформа за онлайн търсене сред българската аудитория.



На този етап екипът, който работи по проекта се нуждае от финансиране, цялата сума, която е необходима за доразвиване е 50 000 лв.
Можете да ни подкрепите от тук: 



Ако имате интерес, можете да ни пишете, като ползвате формата за обратна връзка!

No comments