Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Бизнес ангели в Благоевград

Бизнес ангели в Благоевград Бизнес ангелите в Благоевград са инвеститори, които предоставят финансиране и бизнес консултации на стартиращи п...


Бизнес ангели в Благоевград

Бизнес ангелите в Благоевград са инвеститори, които предоставят финансиране и бизнес консултации на стартиращи предприятия. Те могат да предложат капитал, мрежа от контакти и опит в управлението на бизнеса, които могат да помогнат на предприемачите да развият и растат своите бизнеси.

В Благоевград има няколко организации и индивидуални инвеститори, които действат като бизнес ангели. Някои от тях са:

Blagoevgrad Business Angels - това е група от инвеститори, които се фокусират върху стартиращи компании в Благоевград и региона. Те предоставят финансиране и консултации за управление на бизнеса.



Angel.bg - това е онлайн платформа за инвестиране, която свързва стартиращи предприятия с инвеститори. Платформата работи с бизнес ангели от Благоевград и други градове в България.

Дигитална агенция Висео - Viseo LTD предлага финансиране на стартъпи, на уеб проекти! 

Индивидуални бизнес ангели - в Благоевград има няколко успешни предприемачи и инвеститори, които инвестират в стартиращи компании. Те често работят самостоятелно или като част от групи като Blagoevgrad Business Angels.

В общия случай, ако сте стартиращ предприемач и търсите финансиране и бизнес консултации, можете да потърсите контакт с бизнес ангелите в Благоевград чрез онлайн платформи или с помощта на местния бизнес съвет или камара.




Ако търсите решения за приходи от  Интернет, разгледайте Беден Богат ком!


No comments